Mijn Profit-tegel (Citrix) start niet. Wat kan ik doen?

Start je Profit-tegel niet? Dan kan het zijn dat er een fout zit in de caching van de gebruikte browser. Gebruik de toetsencombinatie CTRL + F5 om de de pagina én de caching te verversen. Klik hierna nogmaals op de tegel.

Start je tegel na bovenstaande actie nog niet? Bepaal eerst of het aan het netwerk of de computer(s) ligt.

• Controleer of een collega vanuit huis of vanuit een andere locatie wel Profit kan openen via Citrix.
  • Controleer of het openen van Profit via 4G of via een ander netwerk wel lukt.

Als het openen van Profit vanuit een andere locatie wel lukt, ligt het probleem aan het netwerk. Neem in dat geval samen met je systeembeheerder de systeemeisen door. Werkt het bij minstens één computer op hetzelfde netwerk wel? Doorloop de volgende stappen op je computer.

Werk je op een Apple Mac? Controleer hier of je de juiste versie hebt.

Schoon je Citrix installatie op en installeer Citrix opnieuw

Soms raakt een bestand beschadigd of kan het gebeuren dat een bestand bij het opnieuw installeren niet goed wordt vervangen door Windows. Citrix heeft hiervoor een Receiver Clean-Up Utility.

1. Download ReceiverCleanupUtility.zip. en open het ZIP-bestand.
  2. Dubbelklik op ReceiverCleanupUtility.exe om de clean up te starten.

3. Klik bij de melding op Run of Uitvoeren en geef toestemming dat dit bestand wijziging mag aanbrengen op je computer.

4. Er opent een scherm. Druk op Enter om door te gaan.

5. Citrix Workspace wordt nu van je computer verwijderd. Je krijgt een melding als het deïnstalleren voltooid is.
  6. Installeer Citrix opnieuw na het voltooien van de clean up. Gebruik hiervoor deze pagina.

Let op:

Controleer vóórdat je Citrix opnieuw installeert dat er geen oude versie van Citrix meer op je computer aanwezig is.

7. Herstart je computer na het opnieuw installeren van Citrix Workspace en controleer of je Profit-tegel nu wel opent.

Opent je Profit-tegel na bovenstaande stappen nog niet? Klik hier voor meer mogelijke oorzaken en oplossingen.

Process

Inloggen Citrix Receiver