Sneltoetsen (Boekingsvenster)

Je kunt in het boekingsprogramma gebruikmaken van sneltoetsen. Je raadpleegt de sneltoetsen via de werkbalk van het boekingsprogramma:

Dat_Sneltoetsen boekingsprogramma

Je ziet een venster met de sneltoetsen die je in het boekingsvenster kunt gebruiken. Als bij een actie in de werkbalk een nummer staat, start je de actie met Ctrl+<nummer>, bijvoorbeeld Ctrl+1 voor de eerste actie.

Let op:

De sneltoetsen zijn in elk boekingsprogramma anders, omdat je in elk boekingsprogramma andere acties hebt. Neem de moeite om het scherm met sneltoetsen te raadplegen en de belangrijkste toetsen te leren, dan werk je sneller.

Direct naar

1. Boekingsvenster
  2. Boeking toevoegen
  3. Kolommen wijzigen in het boekingsvenster
  4. Regels sorteren in het boekingsvenster
  5. Zoeken in boekingsregels
  6. Sneltoetsen