Kostenplaatsen toevoegen

Je kunt kostenplaatscodes op verschillende plekken toevoegen. Daarna dien je de kostenplaatscodes te koppelen aan de grootboekrekeningen. Zonder koppeling kun je geen gebruik maken van de combinatie grootboekrekening - kostenplaatscode.

Kostenplaatscode toevoegen:

1. Ga naar: Financieel / Verbijzondering / Code verbijzondering.
  2. Klik op: Nieuw.
  3. Vul de velden in.
  4. Vul eventueel in het veld Selectiewaarde een waarde in voor deze kostenplaats. In een aantal verbijzonderingsoverzichten kun je namelijk selecteren op de Selectiewaarde.
  5. Vink Aantallen bijhouden aan als je wilt dat naast bedragen ook aantallen worden bijgehouden bij de kostenplaats. Tijdens het boeken geef je dan zowel het bedrag als het aantal in.
  6. Klik op: Voltooien.

Direct naar

1. Kostenplaatsen inrichten
  2. Instellingen bepalen
  3. Kostenplaatsen aanmaken
  4. Kostenplaatsen koppelen