Integratie loonjournaalpost Profit naar SB

Wanneer je Profit zo hebt ingesteld, dat de loonjournaalpost automatisch in SB wordt geïmporteerd, dan kan je de financiële gevolgen van de salarisverwerking per periode verder afhandelen in SB.

Let op

Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor administraties die gemaakt zijn vanuit een Admin Center.

Voorbereiding

Loonjournaalpost inzien:

1. Ga met de zoekhulp (Ctrl+Spatie) naar Memoriaalboekingen.

Loonjournaalposten die vóór versie 1.27 waren geïmporteerd vind je onder Externe loonverwerkingen.

2. Open de gewenste Memoriaalboeking.
  3. Bekijk de loonjournaalpost.

Salarisbetalingen verwerken:

1. Importeer een bestand met bankmutaties.
  2. Klik op Afletteren.
  3. Letter de bankmutatie af als Overige ontvangst en uitgave.

Dit proberen wij op basis van de transactiecodes van de verschillende banken al zo veel mogelijk automatisch te doen.

Gebruik een van de volgende grootboekrekeningen:

• 1700: Te betalen netto lonen en salarissen.
    • 1710: Te betalen loonheffing.
    • 1720: Te betalen pensioenpremies.