Waarom berekent de analyse 'Meerdere dienstreizen met Google Maps' geen kilometers meer?

Als je een verouderde versie van de analyse gebruikt, werkt deze niet goed. Er worden dan geen kilometers berekend of je krijgt de melding REQUEST_DENIED of OVER_QUERY_Limit. In de analyse zit een 'API key', een sleutel waarmee je bij Google Maps afstandsberekeningen mag uitvoeren. Om de analyse te kunnen gebruiken, download je hier een nieuwe versie. Hierin zit een verborgen tabblad 'Instellingen'. Maak deze zichtbaar en vul hierin een API Key (zonder blokhaken) die wordt toegepast bij Google Maps.

Heb je nog geen API Key? Lees dan hier hoe je die aanmaakt. Wil je de nieuwe analyse als bestand beschikbaar maken op InSite? Lees de informatie hierover in het artikel Downloadbaar bestand aanmaken of verplaatsen.

Als de analyse niet wordt uitgevoerd, lees dan ook deze artikelen: