Import en export van definities autoriseren

Je kunt definities exporteren en weer importeren in een andere omgevingen (dit kan niet bij alle definities). Hiervoor zijn de weergave-acties Exporteren in Importeren beschikbaar.

Er is actie-autorisatie van toepassing op de knoppen Importeren en Exporteren van definities. Het gaat om de knoppen Exporteren en Importeren bij rapporten, analyses (en fiscale analyses), documenten, GetConnectoren, berichtsjablonen en signalen.

Let op:

Standaard zijn deze acties niet geautoriseerd. Om de acties zichtbaar te maken, moet je deze autoriseren.

Acties autoriseren:

Vanaf de hierboven genoemde datum kun je deze acties als volgt autoriseren:

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Autorisatie tool.
  2. Selecteer de gewenste gebruikersgroep.
  3. Ga naar het tabblad: Autorisatie.
  4. Open Algemeen / Beheer / Definitie / Acties.
  5. Ken de juiste autorisatie toe.

Process

Autorisatie