Import en export van definities autoriseren

Je kunt definities exporteren en weer importeren in een andere omgevingen (dit kan niet bij alle definities). Hiervoor zijn de weergave-acties Exporteren in Importeren beschikbaar.

Er is actie-autorisatie van toepassing op de acties Importeren en Exporteren van definities. Het gaat om de acties bij rapporten, analyses (en fiscale analyses), documenten, GetConnectoren, berichtsjablonen en signalen.

Let op:

Standaard zijn deze acties niet geautoriseerd. Om de acties zichtbaar te maken, moet je deze autoriseren.

Acties autoriseren:

Vanaf de hierboven genoemde datum kun je deze acties als volgt autoriseren:

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Autorisatie tool.
  2. Selecteer de gewenste gebruikersgroep.
  3. Ga naar het tabblad: Autorisatie.
  4. Open Algemeen / Beheer / Definitie / Acties.
  5. Ken de juiste autorisatie toe.