Bankkoppeling Isabel Connect (Nieuw oktober 2022)

Isabel Connect is een platform waarbij veel Belgische banken zijn aangesloten. Na het voltooien van de inrichting worden de bankafschriften (in het CAMT53-formaat) automatisch ingelezen in je Profit-omgevingen.

Let op:

Onderstaande werkwijze is geldig vanaf oktober 2022.

Stappenplan

Je legt de koppeling met Isabel vast in de Centrale communicatie-omgeving.

1. Open de centrale communicatie-omgeving.
  2. Ga naar: Algemeen / Communicatieservice / Communicatieprofiel.
  3. Open de eigenschappen van communicatieprofiel Communicatie met Isabel Connect.
  4. Klik op: Acties / Activeren Isabel Connect.
  5. Klik op: Ja bij de melding.

6. Klik op: Volgende.
  7. Vervolgens start onderstaande wizard. Wanneer je de PCC al hebt ingericht klik je op de wereldbol achter Webadres pagina. Heb je de PCC nog niet ingericht? Kopieer dan de URL en plak dit in je browser.

8. Klik op: Voltooien.
  9. In de browser start de BIS (Bank integratie service) portal. Klik op: Koppelen .

Hrm_Bankkoppeling Isabel Connect V2 3

10. Log in op de site van Isabel en doorloop de stappen om de koppeling te bevestigen.
  11. Vervolgens keer je terug naar AFAS Online Bankintegratie portal.

Hrm_Bankkoppeling Isabel Connect V2 4

Direct naar

1. Bankkoppeling
  2. Bankrekeningnummer toevoegen
  3. Communicatieservice autoriseren
  4. Communicatieomgeving instellen
  5. Dagboek bank inrichten
  6. Taak voor automatische uitwisseling inplannen
  7. Bankkoppeling Rabobank aanmelden en activeren (API-koppeling)
  8. Bankkoppeling Rabobank wijzigen of afmelden (API-koppeling)
  9. Bankkoppeling ABN AMRO aanmelden en activeren
  10. Bankkoppeling ABN AMRO afmelden
  11. Bankkoppeling ING aanmelden en activeren
  12. Bankkoppeling ING wijzigen of afmelden
  13. Bestaande bankkoppeling naar een andere omgeving/administratie verhuizen (exporteren en importeren)
  14. Bankkoppeling in bankrekening controleren