Vinkveld vullen via functieveld

Je kunt via een functieveld bepalen of een vinkveld aangevinkt of niet aangevinkt wordt getoond in een rapport.

Vinkveld vullen via functieveld:

In het onderstaande voorbeeld wordt het veld gehuwd aangevinkt als het veld Burgerlijke staat code de waade GH bevat.

1. Voeg het veld Burgerlijke staat code toe aan de gegevensverzameling.
  2. Voeg het functieveld Gehuwd J/N toe aan de gegevensverzameling.
  3. Gebruik de volgende instellingen:
    • Soort: Expressie.
    • Type J/N. Omdat je dit type gebruikt, zal het veld in het rapport als een vinkveld getoond worden.
  4. Vul de formule in. Bij True wordt het vinkveld als aangevinkt getoond, bij False niet.

5. Plaats het veld in het rapport.

Direct naar

1. Functievelden in rapporten
  2. Functievelden toevoegen aan rapporten
  3. Functievelden met berekening toevoegen aan rapport
  4. Tekst combineren met expressie
  5. Script toevoegen
  6. Tekstblok toevoegen
  7. Constante toevoegen
  8. Vinkveld vullen via functieveld
  9. Datums in Engelse opmaak op rapport plaatsen