thumb_up
thumb_down
link
Copy link
Copied
insert_emoticon
lmatfy
Copied

Groep verwijderen

Je kunt groepen verwijderen uit de autorisatie. Alleen de groep Alle Profit gebruikers kan niet worden verwijderd. Dit is een standaard meegeleverde groep in Profit, waaraan iedere gebruiker automatisch is gekoppeld.

Je kunt een groep niet verwijderen als deze nog gekoppeld is aan andere gegevens in de database.

Groep verwijderen:

  1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Autorisatie tool.
  2. Selecteer een groep.
  3. Ga naar: Groep / Verwijderen.

Direct naar

  1. Gebruikersgroepen autorisatie inrichten
  2. Standaard gebruikersgroepen
  3. Gebruikersgroep toevoegen en handmatig vullen met gebruikers
  4. Gebruikersgroep o.b.v. functie of persoonlijke rol inrichten
  5. Gebruikersgroep toevoegen en vullen o.b.v. selectie
  6. Autorisatiegroep op basis van HRM-functie of persoonlijke rol
  7. Gebruikersgroep verwijderen
  8. Gebruikersgroep importeren
  9. Code van een gebruikersgroep wijzigen
  10. Gebruikersgroep samenvoegen met een andere groep
  11. Leden van een gebruikersgroep raadplegen

Process

Autorisatie

Work area

Algemeen