Gebruiker toevoegen aan groep

Profit voegt een nieuwe gebruiker automatisch toe aan de groep Alle Profit gebruikers. Je voegt nieuwe gebruikers toe aan de juiste groepen, waardoor deze gebruikers toegang krijgen tot Profit op basis van de autorisatie van deze groepen.

In de groep Alle Profit gebruikers zitten alle gebruikers die toegang hebben tot Profit via Windows, InSite en connectoren.

Let op:

Hieronder staat de handmatige methode.

Als de knoppen Nieuw en Verwijderen in de weergave niet beschikbaar zijn, wordt de groep op een andere manier gevuld, namelijk op basis van een HRM-functie of selectie. Ook de groep Iedereen kun je niet wijzigen, deze bevat alle gebruikers.

Gebruikers in de groep zetten:

1. Selecteer de nieuwe gebruikersgroep.
  2. Ga naar het tabblad Gebruikers in groep.
  3. Klik op: Nieuw.

4. Vink de gebruikers aan die je aan de  geselecteerde groep wilt toevoegen.
  5. Klik op: Selecteren.

Direct naar

1. Gebruikers autorisatie inrichten
  2. Gebruiker toevoegen
  3. Gebruiker verwijderen of blokkeren
  4. Gebruiker samenvoegen met een andere gebruiker
  5. Code van een gebruiker wijzigen
  6. Gebruiker koppelen aan andere Persoon
  7. Gebruikers importeren
  8. Systeemgebruiker toevoegen
  9. Systeemgebruiker omzetten naar gewone gebruiker
  10. Gebruikers autoriseren voor de Accept-omgeving