Definitiegroep aan definitie koppelen

Koppel per definitie de juiste definitiegroep.

Let op:

Je kunt meegeleverde definities, zoals rapporten en analyses, niet inhoudelijk wijzigen. Wel kun je de definitie-eigenschappen (metadata) wijzigen.

Definitiegroep aan definitie koppelen:

Let op:

Deze procedure geldt niet voor weergaven.

1. Ga naar: de juiste functie:
    • Algemeen / Uitvoer / Beheer / Rapport
    • Algemeen / Uitvoer / Beheer / Analyse
    • Algemeen / Uitvoer / Beheer / Document
    • Algemeen / Uitvoer / Beheer / GetConnector
    • Algemeen / Beheer / Boekingslay-out
    • Bij een weergave ga je naar de functie en open je de weergave.

Profit toont de belangrijkste definitiegegevens in de weergave: Functiegroep, Eigenaar en Definitiegroep.

2. Selecteer de definitie.
  3. Klik op: ActiesDefinitie.
  4. Selecteer de definitiegroep.

Let op:

Als je definitieautorisatie gaat gebruiken, dan moet je per definitie een definitiegroep- of categorie koppelen. Wat je koppelt hangt uiteraard af van de inrichting van de filters.

Als je niets koppelt, geldt dat niet als "de definitieautorisatie is niet van toepassing". In tegendeel: als je niets koppelt terwijl er wel definitieautorisatie van toepassing is, dan heeft geen enkele gebruiker toegang.

5. Klik op: Opslaan en sluiten

Direct naar

1. Definities autoriseren met filterautorisatie
  2. Definitiecategorie vastleggen
  3. Definitiegroep toevoegen
  4. Definitiegroep koppelen aan definities
  5. Autorisatiefilter op Definitiegroep vastleggen
  6. Autorisatiefilter definitie activeren