AFAS Remote beheren

Als je AFAS Remote niet (meer) wilt gebruiken, blokkeer je deze app connector. Als een specifieke commandline-gebruiker geen acties meer mag uitvoeren, verwijder je de token.

Hierdoor is het uitvoeren van commandlines via AfasCmd niet geblokkeerd, dit blijft mogelijk.

AFAS Remote beheren:

1. Open de omgeving.
  2. Ga naar: Algemeen / Beheer / App connector.
  3. Open de eigenschappen van AFAS Remote.
  4. Vink Blokkeren aan, als AFAS Remote niet gebruikt mag worden.
  5. Ga naar het tabblad: Gebruikerstokens.
  6. Verwijder de token als deze niet meer gebruikt mag worden.
  7. Als je een nieuwe token wilt gebruiken, voer je deze stappen uit:
    • Verwijder de oude token.
    • Maak een nieuwe token aan en neem deze op in het bestand token.xml.
    • Voer de commandline voor het registreren van de token opnieuw uit.
  8. Klik op: Opslaan en sluiten.

Zie ook

Direct naar

1. AFAS Remote commandline inrichten
  2. Menukeuzen wachtrij autoriseren
  3. AFAS Remote autoriseren
  4. AFAS Remote tool ophalen en instellingen vastleggen
  5. AFAS Remote bij verschillende deelnemernummers / type omgeving
  6. AFAS Remote beheren