GetConnector dossieritems en reacties ophalen

Voor het ophalen van dossieritems met een GetConnector heb je het interne id van het dossieritem nodig. Voor een reactie bij een dossieritem heb je het interne id van de reactie nodig.

Let op:

Voor het ophalen van bijlagen bij dossieritems gebruik je de SubjectConnector. Zie de uitleg voor de SubjectConnector SOAP/XML of SubjectConnector REST/JSON.

Records ophalen:

1. Ga naar: Algemeen / Uitvoer / Beheer / GetConnector.
  2. Voeg een GetConnector toe voor het ophalen van dossieritems, bijvoorbeeld op basis van de volgende gegevensverzameling:
    • Dossieritems (incl. autorisatie)
    • Dossieritems (excl. autorisatie)
  3. Gebruik het veld Dossieritem voor het interne id van het dossieritem.

4. Gebruik het veld Id reactie voor het interne id van het dossieritem.

5. Je kunt de reactie ophalen op basis van het veld Id reactie, dit is een unieke sleutel. Een andere mogelijkeheid is het combineren van het interne id van het dossieritem (zoals hierboven vermeld) en het veld Id reactie.

Direct naar

1. GetConnector
  2. GetConnector bouwen en testen
  3. Performance optimaliseren
  4. Importeren en Exporteren GetConnector
  5. Gewijzigde gegevens opvragen met een GetConnector
  6. Omgaan met verwijderde gegevens
  7. GetConnector voor ophalen van waarden uit vrij bestand