ImageConnector (REST/JSON)

Connector voor het downloaden van afbeeldingen, zoals foto's van medewerkers of personen en afbeeldingen van artikelen. Met de imageConnector kun je afbeeldingen in diverse groottes importeren.

Je achterhaalt het Image Id via een gegevensverzameling, dit kan ook via een GetConnector. Zoek in de gegevensverzameling en voeg het Id-veld toe (niet het afbeedingsveld zelf).

Connector uitvoeren:

1. Roep de Profit REST Services aan.
  2. Aanroep:

../ProfitRestServices/imageconnector/

De ervaring leert dat binary-output een betere performance geeft dan Base64. Voor binary gebruik je bijvoorbeeld de volgende aanroep:

<endpoint>/imageconnector/19781?format=1&sendAsBinary=1

Voorbeeldcode van een aanroep:

https://12345.rest.afas.online/ProfitRestServices/imageconnector/<AfbeeldingID>?format=0

Voorbeeld Output:

{ "filedata":

"/9j/4AAQSkZJRgABAQEASABIAAD/2wBDAAgGBgcGBQgHBwcJCQgKDBQNDAsLDBkSEw8UHRofHh0aHBwgJC4nICIsIxwcKDcpLDAxNDQ0Hyc5PTgyPC4zNDL/<<<<<<<<…..resterende Base64-string>>>>>//2Q==","mimetype": "image/jpeg"

Direct naar

1. Profit Rest Services (JSON)
  2. Overzicht REST API voor ontwikkelaars
  3. Connector aanroepen via Profit Rest Service
  4. App connector toevoegen voor Profit Rest Service
  5. Token genereren voor de Profit Rest Service
  6. XML omzetten naar JSON
  7. GetConnector aanroepen
  8. UpdateConnector aanroepen
  9. ReportConnector aanroepen
  10. SubjectConnector aanroepen
  11. FileConnector aanroepen
  12. ImageConnector aanroepen
  13. ProfitVersionConnector aanroepen

Process

Connector JSON/REST

Work area

Connectoren