App connector toevoegen voor Profit Rest Service

Om de Profit REST Services te kunnen gebruiken, moet je een app connector toevoegen. De app connector regelt de toegang tot de Profit REST Services:

• Aan de app connector is een gebruikersgroep gekoppeld, alleen gebruikers uit deze groep kunnen de Profit REST Services aanroepen.
  • De app connector bevat alle uitgedeelde tokens.
  • De app connector geeft toegang tot specifieke UpdateConnectoren, GetConnectoren en enkele speciale connectoren. Andere connectoren kunnen niet via de Profit REST Services worden aangeroepen.

App connectoren hebben verschillende toepassingen in Profit. Als je een app connector hebt toegevoegd voor het aanroepen van XML-connectoren via de Profit Webservices, kun je deze ook gebruiken voor de Profit REST Services. Als je het beheer van deze services wilt scheiden, gebruik je een aparte app connector voor de Profit REST Services.

App connector toevoegen voor Profit Rest Services:

1. Gebruikersgroep toevoegen

Je voegt een aparte gebruikersgroep toe voor gebruikers die connectoren mogen aanroepen.

2. App connector toevoegen

Je voegt een app connector toe waarmee een externe toepassing gegevens kan uitwisselen met Profit.

Een nieuwe app connector wordt automatisch geblokkeerd, zodat je de inrichting kunt voltooien zonder dat de app connector kan worden gebruikt.

Leg vast welke connectoren via de app connector - en dus via de Profit REST Services - mogen worden aangeroepen.

Direct naar

1. Profit Rest Services (JSON)
  2. Overzicht REST API voor ontwikkelaars
  3. Connector aanroepen via Profit Rest Service
  4. App connector toevoegen voor Profit Rest Service
  5. Token genereren voor de Profit Rest Service
  6. XML omzetten naar JSON
  7. GetConnector aanroepen
  8. UpdateConnector aanroepen
  9. ReportConnector aanroepen
  10. SubjectConnector aanroepen
  11. FileConnector aanroepen
  12. ImageConnector aanroepen
  13. ProfitVersionConnector aanroepen

Process

Connector JSON/REST

Work area

Connectoren