Meerdere leveranciers per artikel toevoegen (UpdateConnector FbItemCodeSupplier)

UpdateConnector voor het toevoegen van leveranciers aan een artikel, inclusief de extra gegevens van de leverancier, zoals de itemcode en de barcode van de leverancier, de besteleenheid en de bestelstaffel.

Naam UpdateConnector: FbItemCodeSupplier

Let op:

Je kunt voor elke UpdateConnector een XSD-schema en een XML-voorbeeld genereren via AFAS Connect. Ook JSON wordt via AFAS Connect ondersteund.

Inhoud

Voorbereiding

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

INSERT

Records toevoegen

Xml-voorbeeldbestand downloaden (eenvoudig voorbeeld)

Xml-voorbeeldbestand downloaden (uitgebreid voorbeeld)

UPDATE

Records wijzigen, op basis van itemcode, itemcode inkooprelatie of barcode. Dit is afhankelijk van het veld 'VaIc'.

Xml-voorbeeldbestand downloaden

DELETE

Records verwijderen, op basis van itemcode, itemcode inkooprelatie of barcode. Dit is afhankelijk van het veld 'VaIc'.

Xml-voorbeeldbestand downloaden

Niet mogelijk met de connector:

• Artikel wijzigen. Gebruik hiervoor de UpdateConnector 'FbItemArticle'.
  • Leverancier wijzigen.

Direct naar

1. UpdateConnector beschrijvingen

Process

App connector Connector AFAS Connect

Work area

Connectoren