Artikelprijzen inkoop toevoegen (UpdateConnector FbPurchPrice)

UpdateConnector voor het toevoegen van inkoopprijzen bij artikelen.

Naam UpdateConnector: FbPurchPrice

Let op:

Je kunt voor elke UpdateConnector een XSD-schema en een XML-voorbeeld genereren via AFAS Connect. Ook JSON wordt via AFAS Connect ondersteund.

Zie ook de volgende connectoren:

Inhoud

Voorbereiding

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

INSERT

Records toevoegen

• Inkoopprijzen aan artikelen toevoegen.
  • Datumafhankelijke prijzen toevoegen.
  • Staffelprijzen toevoegen.
  • Actieprijzen toevoegen.
  • Prijzen aan prijslijsten toevoegen.
  • Berekende prijzen toevoegen.
  • Crediteurprijzen toevoegen.

Xml-voorbeeldbestand downloaden

Niet mogelijk met de connector:

• Inkoopprijzen wijzigen
  • Inkoopprijzen verwijderen
  • Inkoopprijzen voor andere typen items (anders dan artikelen) toevoegen, wijzigen of verwijderen.
  • Prijslijsten toevoegen.

Aandachtspunten:

• Deze UpdateConnector heeft verschillende mogelijkheden. Afhankelijk hiervan zijn bepaalde velden verplicht. Dit is niet altijd uit de xsd af te leiden, test deze functionaliteit in Profit om de mogelijkheden na te gaan.

Direct naar

1. UpdateConnector beschrijvingen

Process

UpdateConnector

Work area

Connectoren