Ontvangstbon (UpdateConnector FbWarTransferIn)

UpdateConnector voor het opboeken van voorraad op het doelmagazijn bij magazijnverplaatsingen.

Naam UpdateConnector: FbWarTransferIn

Let op:

AFAS biedt naast het Help Center twee platforms voor het testen van connectoren en het raadplegen van specificaties, namelijk AFAS Connect en API Docs.

Inhoud

Voorbereiding

Beschrijving

Acties met de connector:

INSERT

Ontvangstbon toevoegen - XML-voorbeeld downloaden

Ontvangstbon toevoegen met andere locatie - XML-voorbeeld downloaden

Niet mogelijk met de UpdateConnector:

Regels toevoegen via de UpdateConnector. Als er een INSERT wordt gedaan op FbWarTransferlines dan zal er een foutmelding als response komen, namelijk ‘’500 Internal Server Error] General message: Het is niet mogelijk om ontvangstbonregels toe te voegen via de UpdateConnector’’.

De ontvangstbon is gelijk aan de verzendbon. Er kan alleen afgeweken worden op locatie. Dan moet de GUID meegegeven worden van de verzendbonregel in het veld GuLi.

Verzendbon gereed melden.

Om een ontvangstbon aan te kunnen maken moet de verzendbon (SoWo) gereedgemeld zijn.

Direct naar

1. UpdateConnector beschrijvingen