Vrije velden in financiële mutaties wijzigen (UpdateConnector FiEntriesCustom)

UpdateConnector voor het wijzigen van vrije velden in financiële mutaties.

Naam UpdateConnector: FiEntriesCustom

Let op:

AFAS biedt naast het Help Center twee platforms voor het testen van connectoren en het raadplegen van specificaties, namelijk AFAS Connect en API Docs.

Inhoud

Voorbereiding

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

UPDATE

Records wijzigen

XML-voorbeeldbestand downloaden (eenvoudig)

XML-voorbeeldbestand downloaden (meerdere volgnummers)

Aandachtspunten:

• De vrije velden van een financiële mutatie zijn met deze UpdateConnector altijd wijzigbaar. Er wordt geen controle uitgevoerd op de bron van de journaalpost óf de status van de periode in de financiële periodetabel.

Direct naar

1. UpdateConnector beschrijvingen