Conceptplaatsing insturen (UpdateConnector PtConceptPlacementContract, Flex)

UpdateConnector voor het insturen van concept plaatsingen. Dit is functionaliteit voor de Flex-branche (Payrolling, detachering en uitzendbranche).

Naam UpdateConnector: PtConceptPlacementContract

Let op:

AFAS biedt naast het Help Center twee platforms voor het testen van connectoren en het raadplegen van specificaties, namelijk AFAS Connect en API Docs.

Inhoud

Voorbereiding

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

INSERT

Records toevoegen

Xml-voorbeeld downloaden (minimaal)

Xml-voorbeeld downloaden (maximaal)

Xml-voorbeeld downloaden (vrij veld)

Xml-voorbeeld downloaden (verantwoordelijke)

Xml-voorbeeld downloaden (alleen kop)

Xml-voorbeeld downloaden (zonder plaatsing)

Records toevoegen

Json-voorbeeld downloaden (minimaal)

Json-voorbeeld downloaden (maximaal)

Json-voorbeeld downloaden (vrij veld)

Json-voorbeeld downloaden (verantwoordelijke)

Json-voorbeeld downloaden (alleen kop)

Json-voorbeeld downloaden (zonder plaatsing)

Bij het insturen van de concept plaatsing wordt een workflow ingestuurd via het type dossieritem 'Concept plaatsingscontract'. Vanuit deze workflow kan je een plaatsing toevoegen op basis van de gegevens van de concept plaatsing.

Voor de workflow zijn geen profielen beschikbaar, omdat wij verwachten dat één workflow voldoende. Eventueel kun je met condities ervoor zorgen dat de workflow verschillende kanten doorgezet wordt.

Voor InSite is de pagina Beoordelen concept plaatsingscontract beschikbaar.

Direct naar

1. UpdateConnector beschrijvingen