Declaratie toevoegen en verwijderen (PtDeclaration, Flex)

UpdateConnector voor het toevoegen en verwijderen van declaraties. Dit is functionaliteit voor de Flex-branche (Payrolling, detachering en uitzendbranche).

Naam UpdateConnector: PtDeclaration

Let op:

AFAS biedt naast het Help Center twee platforms voor het testen van connectoren en het raadplegen van specificaties, namelijk AFAS Connect en API Docs.

Inhoud

Voorbereiding

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

INSERT

Records toevoegen

Xml-voorbeeldbestand downloaden (toevoegen zonder workflow)

Xml-voorbeeldbestand downloaden (toevoegen met workflow)

DELETE

Records verwijderen

Xml-voorbeeld downloaden

Aandachtspunten

• Het wijzigen van records is niet mogelijk met deze UpdateConnector.
  • Als je bij een Insert de periodetabel weglaat, wordt deze automatisch bepaald.

Direct naar

1. UpdateConnector beschrijvingen