Declaratie toevoegen en verwijderen (PtDeclaration, Flex)

UpdateConnector voor het toevoegen en verwijderen van declaraties. Dit is functionaliteit voor de Flex-branche (Payrolling, detachering en uitzendbranche).

Naam UpdateConnector: PtDeclaration

Let op:

Je kunt voor elke UpdateConnector een XSD-schema en een XML-voorbeeld genereren via AFAS Connect. Ook JSON wordt via AFAS Connect ondersteund.

Inhoud

Voorbereiding

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

INSERT

Records toevoegen

Xml-voorbeeldbestand downloaden (toevoegen zonder workflow)

Xml-voorbeeldbestand downloaden (toevoegen met workflow)

DELETE

Records verwijderen

Xml-voorbeeld downloaden

Aandachtspunten

• Het wijzigen van records is niet mogelijk met deze UpdateConnector.
  • Als je bij een Insert de periodetabel weglaat, wordt deze automatisch bepaald.

Direct naar

1. UpdateConnector beschrijvingen

Process

AFAS Connect Connector UpdateConnector

Work area

Connectoren