Itemset toevoegen, wijzigen en verwijderen (PtItemSet, Flex)

UpdateConnector voor het toevoegen, wijzigen en verwijderen van itemsets. Dit is functionaliteit voor de Flex-branche (Payrolling, detachering en uitzendbranche).

Naam UpdateConnector: PtItemSet

Let op:

Je kunt voor elke UpdateConnector een XSD-schema en een XML-voorbeeld genereren via AFAS Connect. Ook JSON wordt via AFAS Connect ondersteund.

Inhoud

Voorbereiding

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

INSERT

Records toevoegen

Xml-voorbeeldbestand downloaden (toevoegen massa)

Xml-voorbeeldbestand downloaden (toevoegen minimaal)

Xml-voorbeeldbestand downloaden (toevoegen maximaal kosten)

Xml-voorbeeldbestand downloaden (toevoegen maximaal werksoort)

UPDATE

Records wijzigen

Xml-voorbeeldbestand downloaden (verwijderen kosten)

Xml-voorbeeldbestand downloaden (toevoegen kosten)

DELETE

Records verwijderen

Xml-voorbeeldbestand downloaden

Voorkeurfuncties

Je kunt voorkeurfuncties per itemset vastleggen. Bij het aanmaken van een klantovereenkomst worden deze functies overgenomen, waardoor het vastleggen van een klantovereenkomst een stuk eenvoudiger wordt.

Direct naar

1. UpdateConnector beschrijvingen

Process

AFAS Connect Connector UpdateConnector

Work area

Connectoren