Actie vastleggen (centrale dossierweergave)

Je kunt dossieritems gebruiken om acties vast te leggen en op te volgen.

Inrichting:

• Leg de acties vast in CRM / Dossier / Inrichting / Type actie. Bijvoorbeeld nabellen, afspraak maken, informatie opzoeken, etc.
  • In de eigenschappen van het type dossieritem moet het veld Actie aangevinkt zijn. Aanvullend kun je ook andere velden aanvinken, zoals Verantwoordelijke, Begindatum, Einddatum en Afgehandeld. Hierdoor kun je per dossieritem deze velden vastleggen.

Je kunt filteren op het veld Type actie van dossieritems. Zo kun je, als je op dit veld filtert in de centrale weergave van dossiers (de weergave met alle dossieritems), bijvoorbeeld een soort digitale actielijst (to do-lijst) creëren. Ook kun je op deze manier een persoonlijke actielijst aanleggen: door de centrale weergave van dossiers aan te passen, waarbij je filtert op de betreffende verantwoordelijke medewerker via het veld Verantwoordelijke. .

Dossieritem 'Actie' vastleggen:

1. Ga naar: CRM / Dossier / Dossier.

Je ziet alle dossieritems waarvoor je geautoriseerd bent.

2. Klik op: Nieuw
  3. Selecteer het type dossieritem Verkoopactie.
  4. Klik op: Selecteren. De wizard voor een nieuw dossieritem wordt gestart.
  5. Vul de velden in.
  6. Klik op: Volgende
  7. Vul bij Onderwerp een duidelijke omschrijving in van het dossieritem, zodat je het dossieritem in een weergave eenvoudig kunt terugvinden.
  8. Vul bij Toelichting de inhoud van de verkoopactie in.
  9. Klik op: Volgende.
  10. Vul de velden in.
    • Selecteer bij Verantwoordelijke degene die verantwoordelijk is voor het afhandelen van deze actie.
    • Selecteer bij Type actie de vervolgactie.
    • Bij Begindatum kun je aangeven wanneer de actie moet worden uitgevoerd.
    • Als de actie is uitgevoerd, leg je de feitelijke datum van uitvoeren vast in Einddatum en je vinkt Afgehandeld aan.
  11. Klik op: Volgende.
  12. Klik op: Voltooien

Het dossieritem Verkoopactie is vastgelegd. Het dossieritem verschijnt nu in de centrale dossierweergave.

Direct naar

1. Dossieritem vastleggen in Profit
  2. Notitie (standaardprocedure)
  3. Actie (via centrale dossierweergave)
  4. Meerdere bestemmingen
  5. Binnengekomen post
  6. Uitgaande post
  7. Subdossieritem