Dossieritem bij meerdere bestemmingen vastleggen

Je kunt een dossieritem in één keer bij meerdere bestemmingen vastleggen.

Voorbeeld:

Je wilt een marketingactie starten bij 50 organisaties, daarom wil je het dossieritem bij deze organisaties vastleggen.

Vink de organisaties in de weergave aan en leg het dossieritem in één keer vast.

Dossieritems insturen voor meerdere bestemmingen:

In dit voorbeeld sturen we een dossieritem in voor meerdere projecten, de werking is voor alle bestemmingen gelijk.

1. Ga naar de functie van de bestemming.
    • Voor een dossieritem bij een debiteur ga je naar Financieel / Debiteur / Debiteur.
    • Voor een dossieritem bij een organisatie/persoon ga je naar CRM / Organisatie/persoon / Organisatie/persoon.
    • Voor een dossieritem bij een medewerker ga je naar HRM / Medewerker / Medewerker.
    • etc.
  2. Druk op: Ctrl+S.
  3. Vink de organisaties of personen aan waarvoor je het dossieritem wilt insturen.
  4. Klik op de actie: Dossieritem(s).
  5. Selecteer het type dossieritem.
  6. Klik op: Selecteren. De wizard voor een nieuw dossieritem wordt gestart.
  7. Doorloop de wizard.
  8. Vink Afzonderlijk per bestemming vastleggen aan, hierdoor wordt per organisatie of persoon een apart dossieritem vastgelegd. Dit betekent dat je dit dossieritem ook per organisatie of persoon kunt onderhouden.

Let op:

Als je Afzonderlijk per bestemming vastleggen niet aanvinkt, ontstaat er één dossieritem voor alle aangevinkte organisaties of personen.

Als je dit dossieritem wijzigt, geldt de wijziging voor alle organisaties of personen. Als je dit dossieritem verwijderd, wordt het dossieritem bij alle organisaties of personen verwijderd.

9. Rond de wizard af.

Direct naar

1. Dossieritem vastleggen in Profit
  2. Notitie (standaardprocedure)
  3. Actie (via centrale dossierweergave)
  4. Meerdere bestemmingen
  5. Binnengekomen post
  6. Uitgaande post
  7. Subdossieritem