thumb_up
thumb_down
link
Copy link
Copied
insert_emoticon
lmatfy
Copied

Rapporten, analyses en documenten

Met Profit beschik je altijd over actuele managementinformatie! Met de analyses en rapportages van Profit heb je op elk moment van de dag, met één druk op de knop, inzicht in belangrijke kern- en stuurgetallen van de afdeling en organisatie. Zo kun je informeren en op tijd bijsturen.

Managementinformatie is meer dan de som der delen: je brengt in een overzicht gegevens samen en brengt deze met elkaar in verband, voert hierop bewerkingen uit, je kiest voor een bepaalde presentatie, etc. Op basis van deze inzichten neem je besluiten en formeer je beleid. Met Profit wordt een forse hoeveelheid rapporten en analyses meegeleverd. Daarnaast kun je met de Totalizer op ad hoc basis gegevens uit weergaven analyseren. Ook kun je alle weergaven exporteren naar Microsoft Excel, waardoor je ook gebruik kunt maken van de uitgebreide mogelijkheden van dit pakket.

Let op: 

De standaardondersteuning door AFAS geldt niet voor door jou zelf toegevoegde rapporten, analyses en documenten. Wil je hierbij ondersteuning, dan kun je via de AFAS Klantportal een aanvraag insturen voor Servicemanagement of Consultancy.

Voorbereiding

Werkwijze

Process

Rapport Analyse Document

Work area

Output