Financiële administratie-instellingen vastleggen voor btw-aangifte België

Je legt het btw-nummer en het aangiftetijdvak van de administratie vast.

Administratie-instellingen vastleggen voor btw-aangifte België:

1. Ga naar: Financieel / Beheer / Instellingen administratie.
  2. Ga naar het tabblad: Btw.
  3. Vul het Btw-identificatienummer in.
  4. Selecteer het aangiftetijdvak.
  5. Vul Code gebruiker, Naam gebruiker en Minimumgrondslag in (in het kader Contactpersoon).
  6. Volg de standaard procedure.

Direct naar

1. Btw België inrichten
  2. Btw-aangifte België activeren
  3. Administratie toevoegen
  4. Financiële administratie-instellingen vastleggen
  5. Btw-codes toevoegen (België)
  6. Dagboek creditfacturen inrichten (België)
  7. Doorschuiven negatieve btw-secties inrichten (België)
  8. Btw-berekening voor inkopen binnen EU niet 100% aftrekbaar (België)
  9. Btw op autokosten in België
  10. Fiche 281.50 inrichten