Taken in de wachtrij plaatsen voor incasso- en betaalopdracht

1. Ga op de gebruikelijke wijze naar Incasso-opdracht, Betaalopdracht of Terugbetaling,
  2. Selecteer de opdracht.
  3. Klik op de actie: Nieuw voor een nieuwe opdracht.

Gebruik de volgende acties voor het verwerken van de opdracht:

• Verwerken betaalopdracht
    • Verwerken incasso opdracht
    • Verwerken terugbetaling

Voor elke opdracht zie je in de wachtrij twee batch taken: Aanmaken bankopdracht en Verwerken bankopdracht.

4. Controleer de status van de batch taak in de wachtrij.

De batch taak Verwerken bankopdracht moet je afhandelen om het bestand op te halen naar de juiste bestandslocatie. De batch taak Aanmaken bankopdracht hoef je alleen te controleren of deze succesvol is voltooid.

Direct naar

1. Incasso- en betaalopdracht via de wachtrij
  2. Taken in de wachtrij plaatsen voor incasso- en betaalopdracht
  3. Incasso- en betaalbestanden controleren, ophalen en afhandelen via wachtrij