thumb_up
thumb_down
link
Copy link
Copied
insert_emoticon
lmatfy
Copied

Jaarstukken deponeren bij de KvK inrichten

Je kunt de jaarstukken over het voorgaande jaar elektronisch bij de KvK deponeren vanuit Profit. De aan te leveren gegevens zijn gebaseerd op de Rapportagecockpit van Profit. Door deze wijze van aanleveren kun je veel tijd besparen, omdat de papieren aanlevering tot het verleden behoort.

Niet alle ondernemingen kunnen op deze manier de jaarstukken aanleveren, dit hangt af van de bedrijfsgrootte. Je vindt hierover meer informatie op de website van de Kamer van Koophandel.

Je richt dit onderdeel in per omgeving, maar je levert de jaarstukken bij de Kamer van Koophandel aan per administratie.

Deze functionaliteit is alleen in Nederland beschikbaar.

Inhoud

Video

Beschrijving

Je kunt de jaarstukken digitaal elektronisch bij de Kamer van Koophandel deponeren vanuit Profit met SBR. SBR (Standard Business Reporting) is een standaardmethode om financiƫle en fiscale rapportages te maken en te verzenden. De standaardtaal voor SBR is XBRL (eXtensible Business Reporting Language). Het aanleveren van SBR-rapportages gaat via een beveiligd digitaal kanaal van de overheid: Digipoort.

Raadpleeg de website van de Kamer van Koophandel, de website over SBR en de website van AFAS voor meer informatie over SBR.

Voorbereiding
Werkwijze
Zie ook

Process

Rapportage

Work area

Financieel