HRM-instellingen organigram vastleggen

Je bepaalt in de instellingen de manier waarop Profit de leidinggevende per medewerker bepaalt.

HRM-instelling organigram vastleggen:

1. Ga naar: HRM / Beheer / Instellingen.
  2. Ga naar het tabblad: HRM.
  3. Vink Leidinggevende automatisch bepalen aan.

Je vinkt dit veld aan, als Profit per medewerker de leidinggevende moet bepalen op basis van de bovenliggende organisatorische eenheid. Zo niet, dan leg je de leidinggevende per organisatorische eenheid handmatig vast.

4. Klik op: OK.
  5. Open de omgeving opnieuw als Profit hierom vraagt.

Direct naar

1. Leidinggevende organisatorische eenheid automatisch bepalen
  2. HRM-instellingen vastleggen
  3. Actuele gegevens bijwerken
  4. Afwijkende hoofdleidinggevende voor Organisatorische eenheid instellen
  5. Leidinggevende per organisatorische eenheid raadplegen

Process

Organigram

Work area

HRM