Leidinggevende organisatorische eenheid raadplegen

Als Profit de leidinggevende automatisch bepaalt, kun je deze raadplegen via het organigram.

Leidinggevende in organigram raadplegen:

1. Ga naar: HRM / Organisatie / Organigram.
  2. Open het organigram.
  3. Open de eigenschappen van de organisatorische eenheid.
  4. Ga naar het tabblad: Leidinggevende.

Je ziet de leidinggevende(n), deze gegevens kun je hier niet wijzigen.

Als je een andere leidinggevende wilt opgeven, moet je deze koppelen aan de bovenliggende afdeling of toekennen via de formatieverdeling.

5. Klik op: OK.

Zie ook:

Direct naar

1. Leidinggevende organisatorische eenheid automatisch bepalen
  2. HRM-instellingen vastleggen
  3. Actuele gegevens bijwerken
  4. Afwijkende hoofdleidinggevende voor Organisatorische eenheid instellen
  5. Leidinggevende per organisatorische eenheid raadplegen

Process

Organigram

Work area

HRM