Thema toevoegen, bewerken en toepassen (live gaan)

Wanneer je het thema helemaal volgens eigen smaak wil inrichten, voeg je een eigen thema toe. Vervolgens kun je dit gaan inrichten naar eigen wens.

Eigen thema toevoegen

Je voegt een eigen thema toe in Profit door een bestaand thema te kopiƫren. De rest van de bewerkingen doe je in InSite of OutSite.

Let op:

Wij raden je aan om het thema te baseren op het standaard meegeleverde thema Basis (Profit), je hebt dan de meeste mogelijkheden.

Thema toevoegen:

Hieronder zie je de stappen om handmatig een thema aan te maken. Je kunt een thema ook exporteren en importeren.

1. Ga naar: Algemeen / In & OutSite / Thema.
  2. Selecteer het thema dat je als basis wilt gebruiken voor het nieuwe thema.
  3. Klik op de actie: KopiĆ«ren.
  4. Vul de omschrijving in.
  5. Klik op: Voltooien.

Thema bewerken:

1. Start InSite of OutSite.
  2. Log in en start Sitebeheer.
  3. Klik op het thema dat je wilt bewerken.

Klik op: Bewerken.

Zie verder:

Thema in gebruik nemen:

Als je een thema instelt als standaardthema, dan wordt dit thema dan automatisch toegepast op de site.

1. Selecteer het thema.

2. Klik op: Zet als standaard.