Thema exporteren en importeren

Je kunt een thema snel overzetten naar een andere omgeving door het thema in de ene omgeving te exporteren en in de andere omgeving te importeren.

De exportomgeving en importomgeving moeten dezelfde Profit-versie hebben.

Om het je makkelijk te maken en je te inspireren hebben we een mooie set thema's voor je klaargezet, deze kun je hier downloaden. Importeer de gewenste thema's in Profit. Vanaf Profit 19 zijn deze thema's standaard beschikbaar in Profit.

Thema exporteren:

1. Ga naar: Algemeen / In & OutSite / Thema.
  2. Selecteer het thema en klik op Exporteren om dit te exporteren.

Thema importeren:

1. Open de importomgeving.
  2. Ga naar: Algemeen / In & OutSite / Thema.
  3. Klik op Importeren en importeer het thema.

Let op:

Als de omgeving al een thema heeft met dezelfde naam, dan kun je het bestaande thema overschrijven.

Als het bestaande thema het standaardthema is van de site, dan wijzigt de presentatie van de site!

Direct naar

1. Thema-editor InSite en OutSite
  2. Thema toevoegen, bewerken en in gebruik nemen
  3. Optionele onderdelen voor de site en site-onderdelen
  4. Kleurenset instellen
  5. Tekststijl instellen
  6. Onderdelen instellen
  7. Thema importeren en exporteren
  8. Lastig te vinden onderdelen
  9. Huisstijl

Process

Thema

Work area

InSite/OutSite