Lastig te vinden thema onderdelen

In dit onderwerp vind je enkele onderdelen die je via het thema instelt, maar die lastig te vinden zijn.

Naam ingelogde gebruiker en menu-keuzen:

Als de ingelogde gebruiker op haar/zijn naam klikt, worden er enkele keuzen zichtbaar:

In het thema stel je de opmaak in via Overige / Login link:

Koppeling andere site (site in andere taal):

In het thema stel je de opmaak in via Banner / Banner opsomming.

Animatie/icon die tijdens het laden/verwerken getoond wordt:

Tijdens het laden of verwerken van gegevens kan de volgende animatie getoond worden:

In het thema stel je de opmaak in via Overige / Formulier, tabblad Hoofdkleur:

Direct naar

1. Thema-editor InSite en OutSite
  2. Thema toevoegen, bewerken en in gebruik nemen
  3. Optionele onderdelen voor de site en site-onderdelen
  4. Kleurenset instellen
  5. Tekststijl instellen
  6. Onderdelen instellen
  7. Thema importeren en exporteren
  8. Lastig te vinden onderdelen
  9. Huisstijl