Aanmaken cursusinschrijving voor anonieme deelnemer

Als een anonieme deelnemer zich inschrijft voor een cursus (die gekoppeld is aan een invulformulier van het type Inschrijven cursus) krijgt de verantwoordelijke medewerker in InSite een taak in zijn takenlijst.

Deze medewerker moet de inschrijving beoordelen.

Aanmaken cursusinschrijving voor anonieme deelnemer:

1. Open InSite.
  2. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in.
  3. Open je takenlijst.

De anonieme inschrijvingen zijn van het proces Anonieme cursusinschrijving OutSite (Profit) en hebben als taak Beoordelen.

4. Open een taak.
  5. Vink Factureren aan als de deelnemer moet betalen voor de cursus.

Als er gegevens gevonden zijn van de anonieme deelnemer, omdat hij toch al bekend is in Profit, dan zie je deze gegevens onder Koppelen. Als er bijvoorbeeld een match wordt gevonden op contact.

Als er geen gegevens gevonden zijn kan je nu kiezen voor:

• Nieuwe organisatie
    • Nieuw persoon
    • Nieuw contactpersoon
    • Nieuwe verkooprelatie

Afhankelijk van je keuze open je een wizard voor het toevoegen van een organisatie, (contact)persoon of verkooprelatie.

6. Vul de overige velden in.
  7. Klik op: Aanmaken.
  8. De geselecteerde actie verdwijnt nu uit de lijst.
  9. Je kunt nu eventueel nog een andere actie starten, bijvoorbeeld om na de organisatie ook een contactpersoon te koppelen.
  10. Klik op: Aanmaken.

Anonieme deelnemer direct toegang tot OutSite

Als je een evenement organiseert, komen daar vaak mensen op af die nog helemaal niet als contactpersoon bekend zijn in Profit. Het inschrijven van deze mensen op evenementen kan veel tijd in beslag nemen. Je kunt een anonieme aanmelding direct verwerken tot een inschrijving op cursusevenement. In OutSite kan een anonieme bezoeker (een bezoeker die dus niet is ingelogd) zich inschrijven voor een evenement. Deze bezoeker moet hierbij zijn contactgegevens zelf invullen. Je kunt deze contactpersoon (of verkooprelatie) direct toegang geven voor OutSite.

Tegelijk met het toevoegen van de contactpersoon maak je dan dus een portal gebruiker aan.

Contactpersoon met portaltoegang toevoegen:

1. Open InSite.
  2. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in.
  3. Open je takenlijst.

De anonieme inschrijvingen zijn van het proces Cursusinschrijving (Profit) en hebben als taak Beoordelen.

4. Open een taak.
  5. Vink Factureren aan als de deelnemer moet betalen voor de cursus.

Als er gegevens gevonden zijn van de anonieme deelnemer, omdat hij toch al bekend is in Profit, dan zie je deze gegevens onder Koppelen.

Als er geen gegevens gevonden zijn kan je nu kiezen voor:

• Nieuw (contact)persoon
    • Nieuwe verkooprelatie

Afhankelijk van je keuze open je een wizard voor het toevoegen van een (contact)persoon of verkooprelatie.

6. Vink Persoon toegang geven tot afgeschermde deel van de portal(s) aan.
  7. Vul het e-mailadres in van de persoon.

Als op het invulformulier al een e-mailadres is ingevuld, wordt dat hier voorgesteld.

8. Selecteer de juiste autorisatierol.
  9. Klik op: Aanmaken.

Direct naar

1. Anonieme deelnemer direct inschrijven voor cursus
  2. Anonieme deelnemer direct inschrijven inrichten
  3. Inschrijfformulier Cursusinschrijving toevoegen
  4. Inschrijfformulier koppelen aan cursus
  5. Aanmaken cursusinschrijving voor anonieme deelnemer
  6. Anonieme deelnemer direct toegang tot OutSite
  7. Verwijderen onterechte anonieme inschrijving