Inschrijfformulier koppelen aan cursus

Als een anonieme deelnemer zich mag inschrijven voor een cursus moet je aan de cursus het invulformulier koppelen.

Inschrijfformulier koppelen aan cursus:

1. Ga naar: CRM / Cursusmanagement / Cursus.
  2. Open de eigenschappen van de cursus of voeg een cursus toe.
  3. Ga naar het tabblad: In- & OutSite.
  4. Selecteer het invulformulier voor de cursusinschrijving bij Invulformulier bij niet-ingelogde bezoeker. Je kunt alleen een invulformulier selecteren dat geschikt is voor cursussen.
  5. Klik op: OK.

Je kunt een niet-ingelogde bezoeker vrije velden laten invullen bij het aanmelden. Deze worden automatisch overgenomen naar de cursusinschrijving op InSite en naar de deelnemer in Profit Windows.

Direct naar

1. Anonieme deelnemer direct inschrijven voor cursus
  2. Anonieme deelnemer direct inschrijven inrichten
  3. Inschrijfformulier Cursusinschrijving toevoegen
  4. Inschrijfformulier koppelen aan cursus
  5. Aanmaken cursusinschrijving voor anonieme deelnemer
  6. Anonieme deelnemer direct toegang tot OutSite
  7. Verwijderen onterechte anonieme inschrijving

Process

Invulformulier

Work area

InSite/OutSite