Sneltoetsen in InSite

Je hebt verschillende manieren om sneltoetsen te gebruiken bij het afhandelen van workflows.

Afhandelen via regelactie:

De snelste manier om taken af te handelen is via de weergave. Je gebruikt deze acties voor routinematige werkzaamheden. Je opent de taak niet, maar je handelt deze direct af.

1. Plaats de muis op een regel.
  2. Er verschijnt een tooltip met de volledige omschrijving.

Rechts in de weergave zie je de acties (alleen de eerste drie acties).

3. Klik op het groene vinkje om de taak direct te accorderen.

Taken afhandelen met/zonder reactie:

1. Open de taak.
  2. Plaats de muis op een actie.
  3. Je ziet nu twee opties om de workflow af te handelen. Handel de actie direct af, of vul eerst een reactie in en handel de taak daarna af.

Als een reactie verplicht is gesteld bij de actie, moet je altijd een reactie invullen.

Taak afhandelen via sneltoets:

Open de taak en druk op Ctrl+Shift. Je ziet dan de mogelijke sneltoetsen om de taak af te handelen. De taak wordt dan direct afgehandeld, zonder dat je een reactie kunt invullen!

Als een reactie verplicht is gesteld bij de actie, moet je altijd een reactie invullen.

In het onderstaande voorbeeld zie je dat de actie goedkeuren kunt uitvoeren met Crtl+Shift+G.

Direct naar

1. Beginnen met InSite
  2. Sitebeheerder aanstellen
  3. InSite starten als medewerker
  4. Sneltoetsen in InSite gebruiken
  5. Wachtwoord vergeten
  6. Profielfoto toevoegen
  7. Gebruikerstaal vastleggen
  8. Zoeken in InSite
  9. Toegankelijkheid voor blinden en slechtzienden