InSite / OutSite toegankelijkheid voor blinden en slechtzienden

AFAS biedt veel mogelijkheden om slechtzienden en blinden te laten werken met In-/OutSite. We noemen hieronder de belangrijkste punten.

Adviezen voor sitebeheerders:

• Zijn er blinden of slechtzienden in de organisatie? Vraag na wat voor hun het beste is m.b.t. het ontwerp en het gebruik van de site.
  • Gebruik een voorspelbare en consistente lay-out. Als Sitebeheerder heb je hiervoor uiteraard veel mogelijkheden in InSite.
  • Haal de alt-teksten bij een afbeelding weg, zodat er minder “ruis” is.
  • Het gebruik van kopteksten zoals h2 en h3 goed implementeren.
  • Gebruik contrasterende kleuren.

Voor gebruikers:

Direct naar

1. Beginnen met InSite
  2. InSite inrichten
  3. InSite starten als medewerker
  4. Sneltoetsen in InSite gebruiken
  5. Wachtwoord vergeten
  6. Profielfoto toevoegen
  7. Gebruikerstaal vastleggen
  8. Zoeken in InSite
  9. Toegankelijkheid voor blinden en slechtzienden

Process

Raadplegen

Work area

InSite/OutSite