Startpagina koppelen aan menu

InSite zal in enkele situaties altijd een standaardpagina tonen, dit zijn de pagina's die als speciale pagina gekoppeld zijn. Bijvoorbeeld:

• De startpagina is de pagina die altijd wordt getoond na het inloggen.
  • De pagina 'Niet geautoriseerd' wordt getoond als de gebruiker een onderdeel wil openen waarvoor hij niet geautoriseerd is.
  • De zoekpagina wordt getoond als de gebruiker zoekt naar een bepaalde term via het zoekvenster.

Je kunt hierdoor ook aan het hoogste niveau in het menu gerelateerde verwijzingen toevoegen (en banners).

Startpagina koppelen:

1. Log in en start Sitebeheer.
  2. Ga naar het tabblad Site en klik op Onderhouden / Speciale pagina's.
  3. Selecteer de startpagina.

4. Klik op: Aanpassen.

Direct naar

1. Menu van de site
  2. Presentatie menu instellen
  3. Startpagina koppelen aan menu
  4. Menu-item toevoegen
  5. Menu-item wijzigen
  6. Nadruk gebruiken in menu
  7. Icoontjes in menu
  8. Kruimelpad

Process

Menu

Work area

InSite/OutSite