Jaarloonstrook

De jaarloonstrook geeft per medewerker het bruto-netto traject, de grondslag loon SV en de grondslag loon LH weer voor maximaal 13 perioden. Daarnaast toont de jaarloonstrook de informatie die je ook onderaan de loonstrook terugvindt. Bovenaan de jaarloonstrook staan gegevens van de instantie Belastingdienst en de salarisstamgegevens van de medewerker. Je ziet alleen instantie- en salarisgegevens met een begindatum binnen het jaar waar het rapport betrekking op heeft. Je ziet maximaal drie historieregels.

Je kunt het rapport uitbreiden met extra gegevens, zoals extra rubrieken of extra perioden. Ook kun je specifieke lijstbegrippen toevoegen. Voor meer informatie, zie de toelichting.

Jaarloonstrook genereren:

1. Ga naar: HRM / Payroll / Salarisverwerkingscockpit.
  2. Selecteer de perioderegel.
  3. Klik op de actie: Output.
  4. Open het rapport: Jaarloonstrook.
  5. Bepaal of TWK-mutaties moeten worden meegenomen  in de periode waarin ze zijn uitbetaald of in de periode waarop ze betrekking hebben.
  6. Klik op: Volgende.
  7. Selecteer eventueel een medewerker.

De jaarloonstrook is een uitgebreid rapport en met een selectie op medewerker kun je veel tijd besparen.

8. Klik op: Voltooien.

Direct naar

1. Loonstroken
  2. Loonstroken en jaaropgaven inrichten
  3. Loonstroken genereren
  4. Verschil en vervangende loonstroken
  5. Loonstroken e-mailen
  6. Raadplegen in dossier medewerker
  7. Loonstroken of jaaropgaven verwijderen uit dossier
  8. Loonstroken raadplegen in InSite
  9. Jaaropgaven genereren
  10. Jaarloonstrook genereren