Functie klant toevoegen

Je kunt zelf functies op klantovereenkomsten toevoegen. Bijvoorbeeld omdat het om een specifieke benaming voor een functie bij de klant gaat. Deze koppel je aan de referentiefuncties die gebruikelijk zijn en met Profit meegeleverd worden. Ook kun je een (klantspecifieke) loonschaal koppelen.

Daarnaast is het mogelijk om prijsafspraken per functie te maken. Daarvoor moet de functie wel voorkomen in de klantovereenkomst.

Tip: Je kunt ook per itemset voorkeurfuncties vastleggen. Bij het aanmaken van een klantovereenkomst worden deze functies overgenomen, waardoor het vastleggen van een klantovereenkomst een stuk eenvoudiger wordt. Voor Functie per itemset is een importfunctie en UpdateConnector beschikbaar.

Functie toevoegen:

1. Ga naar:
    • InSite / Flex portal / Klantovereenkomsten.
    • Profit / Projecten / Flex / Klantovereenkomst.
  2. Open de eigenschappen van de klantovereenkomst.
  3. Ga naar het tabblad: Functie.
  4. Klik op: Aanmaken functie in InSite (of Nieuw in Profit).

5. Selecteer eventueel de Referentiefunctie.
  6. Wijzig eventueel de Omschrijving die automatisch verschijnt naar aanleiding van de geselecteerde referentiefunctie of vul zelf een omschrijving in.
  7. Selecteer eventueel het Soort loonschaal.
  8. Selecteer een loonschaal bij Loonschaal.
  9. Selecteer een trede binnen de loonschaal bij Trede.
  10. Selecteer het betreffende type functie bij Type functie.
  11. Klik op: Voltooien.

Direct naar

1. Klanten beheren (Flex-branche)
  2. Verkooprelatie toevoegen
  3. Klantovereenkomst toevoegen
  4. Functie klant toevoegen
  5. Prijsafspraak toevoegen
  6. Plaatsing van Kandidaat vastleggen