Verkoopprijs op basis van uurloon boeken

Als je de functie Verkoopprijs o.b.v. uurloon berekenen hebt ingericht, kun je het uurloon van de medewerker gebruiken om de verkoopprijs op te baseren.

Je ziet de verkoopprijs op basis van uurloon bijvoorbeeld zodra je nacalculatie boekt.

Let op:

Deze functie is alleen beschikbaar als je in de licentie over Profit HRM en Profit Projecten beschikt.

Nacalculatie boeken met Verkoopprijs op basis van uurloon:

1. Ga bijvoorbeeld naar Projecten / Nacalculatie / Nacalculatie per regel.
  2. Volg de standaard procedure voor het boeken van nacalculatie.
  3. Selecteer het jaar en de periode.
  4. Selecteer de medewerker.
  5. Klik op de actie: F5. Selecteren.
  6. Voeg een regel toe zoals je gewend bent, met de projectcode, werksoort, etc.

In het veld Prijs per eenheid zie je de berekende verkoopprijs gebaseerd op het uurloon van de medewerker.

7. Klik op: Voltooien

Direct naar

1. Nacalculatie boeken (Profit Windows)
  2. Nacalculatie per regel
  3. Nacalculatie per periode
  4. Nacalculatie per week
  5. Voor- en nadelen van nacalculatie per regel versus nacalculatie per week
  6. Verkoopprijs op basis van uurloon boeken

Process

Prijs

Work area

Projecten