Boekingslay-out aanpassen voor seriefacturering

Als je seriefacturering wilt gebruiken, moet je in de boekingslay-out van de verkoopbasisorder een aantal velden toevoegen. Of maak een nieuwe aan voor seriefacturering waarin je de velden toevoegt.

De velden zijn:

• Seriefacturering selectie in de kop: hier selecteert de gebruiker straks de selectie van verkooprelaties.
  • Eventueel, als je de omzet wilt verbijzonderen, voeg dan ook de velden voor de verbijzonderingscodes (Code verbijzonderingsas 1, Code verbijzonderingsas 2, etc.) en vrije dimensies (Dimensie 1, Dimensie 2, etc.) toe in de regel.

Direct naar

1. Verkoopbasisorder voor seriefacturering
  2. Actie-autorisatie
  3. Boekingslay-out verkoopbasisorder aanpassen