Verkooprelatie/debiteurnummer wijzigen

Je kunt het nummer van een verkooprelatie/debiteur wijzigen.

Let op:

Dit kan alleen als je een aparte nummering gebruikt voor de verkooprelatie/debiteur. Als je in de eigenschappen van de omgeving hebt aangegeven dat de nummering van de verkooprelaties gelijk moet lopen met de nummering van de organisatie/persoon, dan beschik je niet over de actie Wijzigen nummer debiteur. Wel kun je de actie Synchroniseren debiteurnummer met organisatie/persoon uitvoeren zodat je de nummering van verkooprelaties gelijk kunt trekken met die van de gekoppelde organisatie/persoon.

Code verkooprelatie/debiteur wijzigen:

1. Ga naar: Financieel / Debiteur / Debiteur.
  2. Selecteer de verkooprelatie.
  3. Klik op de actie: Wijzigen nummer debiteur.
  4. Vul een waarde in bij Nieuwe nummer debiteur.

Direct naar

1. Debiteur
  2. Inrichting
  3. Nieuwe debiteur toevoegen
  4. Samenvoegen/fuseren debiteuren
  5. Code wijzigen
  6. Debiteurenbewaking
  7. Prognose ontvangsten/uitgaven
  8. Omzet verkooprelatie/debiteur raadplegen

Process

Verkooprelatie

Work area

Ordermanagement