Verkooporder afdrukken

Een order druk je eventueel af en verstuur je naar de verkooprelatie via de actie Afdrukken. Je kunt meerdere orders tegelijk afdrukken.

Je kunt het veld Volledig verwerkt toevoegen in de weergave om snel te zien welke verkooporder al aan de klant is verstrekt. Na het uitvoeren van de actie Afdrukken zet Profit de verkooporder alleen op Volledig verwerkt als dat ook de verstrekkingswijze is van de verkooprelatie. Profit controleert eerst of er een afwijkende verstrekkingswijze is vastgelegd voor het rapporttype op het tabblad Digitaal. Als dit niet het geval is, kijkt Profit naar de verstrekkingswijze op tabblad Algemeen. Alleen bij de Output-wizard worden de regels altijd op Volledig verwerkt gezet.

Verkooporder afdrukken:

1. Ga naar: Ordermanagement / Verkoopproces / Verkooporder.
  2. Selecteer de regels die je wilt afdrukken.
  3. Klik op de actie: Afdrukken.

Je ziet nu het afdrukvoorbeeld.

4. Controleer de afdrukken op het scherm.
  5. Klik op: Afdrukken.
  6. Klik op: Sluiten

Direct naar

1. Verkooporder verstrekken
  2. Verkooporders massaal verstrekken en in dossier opslaan via Output-wizard
  3. Een verkooporder e-mailen
  4. Verzonden e-mailberichten controleren
  5. Verkooporder afdrukken
  6. Afwijkend contactpersoon gebruiken

Process

Verkooporder

Work area

Ordermanagement