Eigen rapport op basis van een meegeleverd rapport

Je kunt naast de standaardrapportages (de rapportages waar Standaardrapportage in de titel staat) ook de andere meegeleverde rapporten aanpassen. Dit zijn de rapportages waar (Profit) achter staat, zonder standaardrapportage in de titel.

Wil je een meegeleverd rapport aanpassen, dan maak je een kopie van het rapport en pas je het rapport aan naar je eigen wensen. Een eigen rapport gaat mee met de jaarovergang en kan je het volgende jaar dus weer gebruiken. Je kunt dit rapport ook toevoegen aan een eigen rapportenset.

Let op:

Support kan geen ondersteuning verlenen bij problemen met eigen rapporten. Dit betreft eigen inrichting.

Rapport toevoegen:

Ga naar: Fiscaal / Uitvoer / Beheer / Fiscaal rapport.

1. Klik op: Nieuw.
  2. Selecteer het rapport dat je wilt kopiëren.
  3. Klik op: Volgende.
  4. Vul de velden in.

Je kunt een Definitiegroep koppelen, als de rapportensets alleen door gebruikers van die Definitiegroep mogen worden gebruikt.

5. Klik op: Voltooien.

Je opent het rapport. Dit kan op één van de volgende manieren:

Document wordt automatisch geopend

Document handmatig openen via InSite

Document handmatig openen via Profit

Je kunt het rapport helemaal afstemmen naar de eigen wensen.

6. Sla de rapportage tussentijds op met Start / Opslaan.

Weergaven:

Je beschikt voor het fiscale rapport over de weergave Fiscaal rapport beheer en over de weergave Fiscaal rapport beheer huidig jaar.

De weergaven worden opgestart:

• binnen de aangiften op het scherm Rapportage (zowel voor weergaven achter Rapporteren over cliënt IB (en Vpb) en Rapportenset);
  • via de cockpit - rapportage;
  • bij het afsluiten van de aangifte als de datum Gecontroleerd en akkoord wordt gevuld.

Let op:

Rapportages die gekoppeld zijn bij andere cliëntengroepen, worden niet meer getoond in deze weergave! Ook als er een afwijkende rapportage is vastgelegd, is de rapportage die vastgelegd is op hoofdniveau, niet zichtbaar.

Direct naar

1. Fiscaal rapport toevoegen
  2. Nieuw rapport op basis van bestaand rapport
  3. Standaardrapportage zonder aanpassingen
  4. Marges rapport aanpassen
  5. Standaardrapportage met eigen stijl
  6. Standaardrapportage met minimale aanpassingen
  7. Standaardrapportage als sjabloon gebruiken
  8. Rapport opbouwen aan de hand van eigen rapportage