Bestandslocaties en bestanden opslaan

Bestandslocaties (paden) werken anders dan je gewend bent op je eigen pc.

Bestandslocaties Windows:

De notatie van een bestandslocatie is als volgt:

\\Client\[schijfletter]$

Gebruik je de C-schijf, dan gebruik je dus \\Client\C$.

Let op:

Bij netwerklocaties geldt het volgende. De bestandslocatie waar je naar verwijst moet een 'shared' drive zijn. Het is dus niet voldoende om een mapping naar een schijf aan te maken. Neem contact op met de systeembeheerder in je eigen organisatie als je hulp nodig hebt bij het maken van een shared drive.

Zie ook: Bestandslocaties Apple Mac

Overzicht van bestandslocaties (niet uitputtend):

• Algemeen / Communicatieservice / Communicatieprofiel, type Externe portal, tab Instellingen
  • Algemeen / Inrichting / Instellingen betalingen / Bankrekening, locaties voor betaling, incasso, terugbetaling en betaling buitenland.
  • HRM / Beheer / Instellingen, tabblad Digitaal.
  • HRM / Organisatie / Werkgever
    • tabblad Betaling, veld Bestandslocatie
    • tabblad Instantie. Bij bepaalde instanties, zoals UWV, moet je een bestandslocatie vastleggen.
    • tabblad Journalisering, veld Naam journaalpostbestand
    • tabblad Bankrekening, veld Bestandslocatie
    • tabbladen PLO en PLO A&O, OLP Schoonmaak
  • Paden die in importdefinities zijn opgenomen

Zie ook:

Direct naar

1. Inloggen op AFAS Online
  2. Eerste keer inloggen op AFAS Online met twee-factorauthenticatie
  3. Inloggen via twee-factor-auhenticatie
  4. Telefoon vergeten bij twee-factorauthenticatie
  5. Webversie gebruiken in plaats van Citrix Receiver
  6. Eigen gegevens wijzigen / ik heb een nieuwe telefoon
  7. Inloggen via Single sign-on
  8. Aandachtspunten voor Windows-gebruikers
  9. Aandachtspunten voor Mac-gebruikers

Process

Inloggen Autorisatie