Aan de slag in Profit

Dit onderdeel heeft betrekking op het dagelijks gebruik van Profit: het inloggen, de menustructuur, werken met weergaven en gegevens toevoegen, wijzigen en verwijderen.

Ben je een nieuwe gebruiker? Dan raden wij je aan eerst de cursus Basisvaardigheden te volgen. In deze cursus komt het dagelijks gebruik aan bod, aangevuld met het werken met organisaties en personen, dossieritems en het raadplegen van rapporten. Je bent in één dag helemaal up-to-speed.

Werkwijze