Fiscaal rapport bijwerken na aanpassingen standaardrapportage

Aanpassingen in de standaardrapportage neem je over in de kopie door het bijwerken van het rapport.

Aanpassingen zijn bijvoorbeeld het gevolg van wetswijzigingen. In elke Profit Update kan een wijziging zijn doorgevoerd in een AFAS sectie. Deze wijzigingen worden beschreven in de releasenotes.

Let op:

Na het installeren van een Profit Update waarin aanpassingen zijn gedaan in een AFAS sectie, werk je eerst de rapportage bij in Profit Fiscaal, daarna druk je de aangepaste rapportage af.

Rapport bijwerken na aanpassingen standaardrapportage:

1. Ga naar: Fiscaal / Uitvoer / Beheer / Fiscaal rapport.
  2. Dubbelklik op het rapport dat je wilt bijwerken.

Bij het openen van een rapportage in de fiscale rapportagetool verschijnt automatisch een melding als er AFAS secties gewijzigd zijn. Als je op Ja klikt worden de AFAS secties automatisch bijgewerkt.

Je kunt het bijwerken ook zelf starten. Dit doe je alleen als je bij de melding op Nee klikt en toch de secties bij wilt werken.

3. Klik op: Bijwerken.

Door het bijwerken beschik je weer over de actuele gegevens van de rapportage.

4. Klik op Opslaan in Profit om de wijzigingen te behouden.

Je kunt ook het rapport afsluiten en op Ja klikken in de melding of je de wijzigingen wilt opslaan.

Direct naar

1. Fiscale rapportagetool
  2. PCC installeren
  3. Ondersteuning Microsoft Word controleren
  4. Inrichten workflow fiscale rapportage
  5. Fiscaal rapport toevoegen
  6. Fiscaal rapport aanpassen
  7. Fiscaal rapport bijwerken na aanpassingen standaardrapportage
  8. Fiscale rapportage afdrukken
  9. Geblokkeerde fiscale rapportage vrijgeven