Toeslag controleren

Bij het afsluiten van de toeslag verschijnt een naloopscherm. Op basis van dit scherm wordt bepaald of de toeslag Alleen-lezen is en/of Gereed voor verzending.

Toeslag controleren:

1. Open de cockpit van de cliënt IB voor wie je de toeslag wilt uitwerken.
  2. Selecteer het juiste fiscale jaar.
  3. Klik op: Toeslagen 20XX.

Als er al een toeslag voor het betreffende aangiftejaar onderhanden is opent Profit de (meest recente) bestaande toeslag. Als je de toeslag voor het betreffende aangiftejaar voor de eerste keer uitwerkt maakt Profit een nieuwe toeslag aan.

Toeslagen die je al hebt uitgewerkt vind je ook terug in de weergave Aangiften IB in de cockpit van de cliënt IB. Je kunt vanuit de weergave Aangiften IB de juiste aangifte of toeslag openen.

4. Ga naar het tabblad: Status en voortgang.
  5. Vink Gereed voor verzending aan.
  6. Selecteer een waarde bij Datum ondertekening.

Standaard wordt hier de systeemdatum ingevuld.

7. Zet Akkoord op Ja.
  8. Klik op: Opslaan.
  9. Klik op: Sluiten.
  10. Klik op: Aanpassen.

Je kunt nu de toeslag versturen.

Direct naar

1. Toeslagen
  2. Toeslagen registreren bij cliënt IB
  3. Toeslag uitwerken
  4. Toeslag controleren
  5. Rapport Toeslag afdrukken
  6. Toeslag verzenden
  7. Status toeslag opvragen
  8. Toeslag vrijgeven
  9. Toeslag wijzigen
  10. Toeslag stopzetten