Rapport Toeslagen afdrukken

Je kunt een rapport afdrukken van de toeslag.

Let op:

Vanwege de performance verloopt het genereren van alle fiscale rapporten (inclusief rapportensets) via de wachtrij. Terwijl de taak in de wachtrij wordt uitgevoerd, kun je gewoon doorwerken.

Standaardrapportage afdrukken:

1. Open de cockpit van de cliënt IB voor wie je de toeslag wilt uitwerken.
  2. Selecteer het juiste fiscale jaar.
  3. Klik op: Toeslagen 20XX.

Als je al een toeslag voor het betreffende jaar hebt uitgewerkt opent deze automatisch. Toeslagen die je al hebt uitgewerkt vind je ook terug in de weergave Aangiften IB in de cockpit van de cliënt IB. Je kunt het rapport van de toeslag ook afdrukken vanuit de weergave Aangiften IB in de cockpit van de cliënt IB.

4. Klik op:  Rapportage.
  5. Selecteer het juiste rapport.
  6. Open het rapport.
  7. Klik op: Invoegtoepassingen.
  8. Klik op: Insturen in Profit.

Je beschikt standaard voor elk belastingjaar over een rapport Rapportage Toeslag 20XX IB (Profit). Je kunt dit rapport aan je cliënten sturen. Als jij je eigen opmaak wilt toevoegen aan het rapport, of bijvoorbeeld eigen tekst wilt toevoegen, maak je een kopie van het rapport Rapportage Toeslag 20XX IB (Profit). In deze kopie kun je wijzigingen doorvoeren.

Klik hier voor meer informatie.

Direct naar

1. Toeslagen
  2. Toeslagen registreren bij cliënt IB
  3. Toeslag uitwerken
  4. Toeslag controleren
  5. Rapport Toeslag afdrukken
  6. Toeslag verzenden
  7. Status toeslag opvragen
  8. Toeslag vrijgeven
  9. Toeslag wijzigen
  10. Toeslag stopzetten